Uganda Clarke Farm
250 gr.

Nume: Uganda Clarke Farm  Regiune: Kyenjojo
Procesator: Clarke Farm Altitudine 1600-2500 metri
Scor: 85.75 Profil Fructată
Metoda procesare: Naturală Note predominante: Mure, Piersici, Rom & Fructul Pasiunii
Metoda culegere Manuală Specie 100% Arabica
Varietate Bourbon Screen (dimensiune bob) 15-18
Caracter Dulceagă, arome bogate, cremoasă  Profil prajire

 

50 lei

Description

Descriere

„Uganda Clarke Farm”

Clarke Farm, situată în Katambale, Uganda, cultivă cafea Arabica renumită pentru notele sale delicioase de fructul pasiunii, rom și piersici. Această cafea, cu un caracter dulceag și floral, este obținută din cireșe coapte, procesate natural, cu grijă.

Este un micro lot limitat, ce reflectă excelența și diversitatea regiunii. Prin colaborarea cu fermierii locali și promovarea bunelor practici agricole, Clarke Farm nu doar că produce o cafea deosebită, ci contribuie și la dezvoltarea comunității.

Am prăjit-o cu mult drag, pe un profil de prăjire mediu, care suntem convinși că o să îți bucure diminețile când îi vei simți mireasma în ceașcă.

Additional information

Weight 0,250 kg
Dimensions 12 × 5 × 18 cm
Zona

Africa

Grad de Macinare

Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka

Gramaj

1000gr

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.