Rwanda Nyaruguru Segin
1Kg

Nume: Rwanda Nyaruguru Segin Regiune: Nyaruguru District
Procesator: Mai multi Altitudine 2,000-2,200 Metri
Scor: 86,75 Profil Fructata
Metoda procesare: Naturala prin uscare pe paturi de panza Note predominante: Ananas lime si vanilie
Metoda culegere Manuala Specie 100% Arabica
Varietate Bourbon Red Screen (dimensiune bob) 15-17
Caracter Corpolenta si aciditate medie Profil prajire

120 lei

  • Boabe
  • Espresso
  • Filtru
  • French Press
  • Ibric
  • Moka
Golește

Descriere

Rwanda Nyaruguru Segin creste la o altitudine de peste 2,000 metri de la nivelul marii, ceea ce asigura puritatea solului si a aerului. Aceasta cafea se remarca printr-un echilibru complet intre corpolenta si aciditate, invaluind papilele gustative cu o aroma catifelata de ananas, lime si vanilie. Este perfecta pentru a fi consumata dupa masa de pranz.

Rwanda Nyaruguru Segin este o cafea procesata natural, prin uscare la soare cu fructul pomului de cafea atasat de bob, care duce la scurgerea zaharurilor din fruct direct in bob, ducand la o dulceata naturala si cremozitate ridicata. Acest mod de procesare e cel mai costisitor din cauza timpului necesar uscarii.

Rwanda Nyaruguru Segin are note predominante de ananas lime si vanilie, avand o intensitate si o aciditate citrica moderata.

Soiul cafelei este 100% Arabica, varietatea Red Bourbon, crescuta la o altitudine cuprinsa intre 2,000 si 2,200 de metri.

Am prajit-o special pentru dumneavoastra cu un profil de prajire light spre mediu, pentru a ii evidentia caracterul deosebit, indiferent de metoda de preparare, fie ea espresso, filtru sau mokka pot. ”    

Review-uri

Nu exista momentan review-uri.

Adauga un review

Rating-ul tau
Call Now Button