Rwanda Ingoma
250gr

Nume: Rwanda Ingoma Regiune: Niamasheke
Procesator: Ferme multiple Altitudine 1500-1850 metri
Scor: 83 Profil Fructată
Metoda procesare: Spălare Note predominante: Trestie de zahăr, migdale și lămâie
Metoda culegere Manuală Specie 100% Arabica
Varietate Red Bourbon Screen (dimensiune bob) 13-15
Caracter Fructată, aciditate medie, echilibrată, cremoasă și corp plin  Profil prajire

 

35 lei

Descriere

Descriere

Rwanda Ingoma provine de pe un sol vulcanic, fiind cultivată la o altitudine de 1500-1850 metri peste nivelul mării. Se remarcă printr-un echilibru elegant între corpolență și aciditate, învăluind papilele gustative cu o aromă catifelată și textură cremoasă.

Cooperativa de la care provine Rwanda Ingoma se concentrează pe calitatea cafelei, durabilitatea ecologică și transparență în lanțul de aprovizionare. Toate acestea sunt posibile lucrând vertical, de la fermă la prăjitor, ca o singură echipă, vizând producția de cafea sustenabilă și micro-loturi de calitate superioară.

Odată ajunsă la noi în prăjitorie, Ingoma a trecut prin procesul nostru de realizare a profilului de prăjire perfect, personalizat pe caracteristicile ei.

Am prăjit-o cu mult drag, pe un profil de prăjire mediu, care suntem convinși că o să îți bucure diminețile când îi vei simți mireasma în ceașcă.

Informații suplimentare

Zona

Africa

Grad de Macinare

Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka

Gramaj

250gr

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rwanda Ingoma
250gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *