Descriere
Descriere
Rwanda Ingoma provine de pe un sol vulcanic, fiind cultivată la o altitudine de 1500-1850 metri peste nivelul mării. Se remarcă printr-un echilibru elegant între corpolență și aciditate, învăluind papilele gustative cu o aromă catifelată și textură cremoasă.
Cooperativa de la care provine Rwanda Ingoma se concentrează pe calitatea cafelei, durabilitatea ecologică și transparență în lanțul de aprovizionare. Toate acestea sunt posibile lucrând vertical, de la fermă la prăjitor, ca o singură echipă, vizând producția de cafea sustenabilă și micro-loturi de calitate superioară.
Odată ajunsă la noi în prăjitorie, Ingoma a trecut prin procesul nostru de realizare a profilului de prăjire perfect, personalizat pe caracteristicile ei.
Am prăjit-o cu mult drag, pe un profil de prăjire mediu, care suntem convinși că o să îți bucure diminețile când îi vei simți mireasma în ceașcă.
Nu există recenzii până acum.