Honduras Xamidimura
250gr

 

Denumire Nume: Honduras Xamidimura

Info despre regiune

Regiune: Copan
Procesator: Surafel Lepagure
Altitudine 1300-1500 metri

Info despre cafea

Scor: 85
Profil Ciocolatiu
Metoda procesare: Spalare
Note predominante: Caramel si ciocolata
Metoda culegere Manuala
Specie 100% Arabica
Varietate Catuai-Paca
Screen (dimensiune bob) 15-17
Caracter Corp plin, note puternice de ciocolata, caramel
Profil prajire

 

35 lei

Golește

Descriere

Regiunea Copan din Honduras este cea mai cunoscuta dintre cele 6 mari zone de cultivare a cafelei din Honduras. Aici se cultiva loturi mici, atent culese si procesate. Compozitia chimica a solului din zona, impreuna cu genetica plantelor intalnite (sortimente de Catuai, Bourbon si Caturra) imprima cafelei un caracter predominat de note dulci de ciocolata si caramel, corp plin si aciditate delicata. Altitudinea la care e crescuta aceasta cafea variaza intre 1300 si 1500 metri.

Honduras Sargas este o cafea cu un corp plin, note puternice de ciocolata neagra, cu o dulceata naturala, remarcandu-se printr-o aciditate delicata si un corp cremos. Aceasta cafea a fost evaluata cu un scor de 85/100 pe scara SCAE.

Soiul cafelei este 100% Arabica, varietatea Catuai, procesata prin spalare si uscata pe paturi de panza africane.

Am prajit-o special pentru dumneavoastra cu un profil de prajire mediu, pentru a ii evidentia corpolenta si aromele de ciocolata, indiferent de metoda de preparare, fie ea espresso, filtru sau mokka pot.

Review-uri

Nu exista momentan review-uri.

Adauga un review

Rating-ul tau
Call Now Button