Columbia Geminga N
1Kg

Nume: Columbia Geminga N Regiune: Huila
Procesator: Danilo Perez, La Cabana Altitudine 1850 metri
Scor: 87,75 Profil Fructat
Metoda procesare: Naturala Note predominante: Piersici, Zmeura si Mere Rosii
Metoda culegere Manuala Specie 100% Arabica
Varietate Caturra Screen (dimensiune bob) 16-18
Caracter Aciditate citrica moderata, corp plin, cremos Profil prajire

145 lei

Golește

Descriere

“Columbia este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai mari exportatoare de cafea verde din lume, avand insa cateva regiuni unde se creste cafea pe loturi mici, controlate, cu o calitate deosebita. Huila este una dintre aceste zone, unde importatorul cu care lucram are colaborari exceptionale cu cultivatori pe care i-a ajutat sa implementeze proceduri de lucru care sa creasca nivelul calitatii cafelei cultivate, un exemplu de acest fel fiind ferma La Cabana detinuta de Danilo Perez care cultiva un lot exceptional de cafea de soi Caturra, numit Geminga N.

Columbia Geminga N este o cafea procesata natural, prin uscare la soare cu fructul pomului de cafea atasat de bob, care duce la scurgerea zaharurilor din fruct direct in bob, ducand la o dulceata naturala si cremozitate ridicata. Acest mod de procesare e cel mai costisitor din cauza timpului necesar uscarii.

Columbia Geminga N are note predominante de piersici, zmeura si mere rosii. Are o intensitate si o aciditate citrica moderata si se remarca printr-un corp plin, foarte cremos.

Soiul cafelei este 100% Arabica, varietatea Caturra, crescuta la o altitudine de 1850 metri, integral pe o singura ferma, aceasta cafea fiind o cafea “”single estate””.

Am prajit-o special pentru dumneavoastra cu un profil de prajire light spre mediu, pentru a ii evidentia caracterul deosebit, indiferent de metoda de preparare, fie ea espresso, filtru sau mokka pot. ”    

Review-uri

Nu exista momentan review-uri.

Adauga un review

Rating-ul tau
Call Now Button