Brazilia San Rafael
250gr

Nume: Brazilia San Rafael Regiune: Mineiro
Procesator: Mai multi Altitudine 900-1,300 Metri
Scor: 80,75 Profil Ciocolatie
Metoda procesare: Naturala prin uscare pe paturi de panza Note predominante: Ciocolata neagra si cacao
Metoda culegere Manuala Specie 100% Arabica
Varietate Catuai Screen (dimensiune bob) 17-18
Caracter Cremoasa, aciditate scazuta Profil prajire

30 lei

Golește

Descriere

Denumirea “San Rafael” provine de la legendara pasare San Rafael care circula prin zona Mineiro din Brazilia, habitatul ei natural fiind in preajma culturilor de cafea.

Brazilia San Rafael este o cafea procesata natural, prin uscare la soare cu fructul pomului de cafea atasat de bob, care duce la scurgerea zaharurilor din fruct direct in bob, ducand la o dulceata naturala si cremozitate ridicata. Acest mod de procesare e cel mai costisitor din cauza timpului necesar uscarii.

Brazilia San Rafael are note predominante de ciocolata si cacao, o corpolenta cremoasa si o intensitate si o aciditate citrica redusa.

Soiul cafelei este 100% Arabica, varietatea Catuai, crescuta la o altitudine cuprinsa intre 900 si 1,300 de metri, la ferma San Rafael, fiind recoltata in anul agricol 2019-2020.

Am prajit-o special pentru dumneavoastra cu un profil de prajire light spre mediu, pentru a ii evidentia caracterul deosebit, indiferent de metoda de preparare, fie ea espresso, filtru sau mokka pot. ”    

Review-uri

Nu exista momentan review-uri.

Adauga un review

Rating-ul tau
Call Now Button